Странице

четвртак, 10. октобар 2013.

Ново: СПОРТ*КОМЕНТ

Мали искорак из уобичајеног оквира мојег блога, према медијима који се баве (и) спортским темама. Нова рубрика или ознака СПОРТ*КОМЕНТ биће покушај освежења тромесечног блоговања на „ОсвемуПодЛупом“, по истом обрасцу: ПОД ЛУПОМ, јер све што ту настане биће отвореније доступно и медијима и циљној групи зналаца спорта који би желели да осим обичних спортских извештаја прочитају и стручније теме писане на популаран начин, нешто као „залогаји“ уз кафу или чај. Наравно, тиме би се отворио и простор за њихове корисне коментаре. А, шта ме, између осталог, за нову рубрику препоручује(?): професија НОВИНАР и хоби ВИШИ СПОРТСКИ ТРЕНЕР (фудбал).

Није ми својствено да унапред усмеравам, обећавам, позивам, намећем, ограничавам... Само најављујем новину. Али! Евентуални деструктивци, (пре)површни, недобронамерни... (какогод?), најбоље да испрва само читају и прате оно што се појављује, објављује; иначе, својим „сметалачким“ коментарима - нису баш добродошли! Задржаћу право, али само према таквима, да у мојем блогу (о)бришем оно што није примерено или је политикантски; односно, да заштитим добронамерне, стручне, честите, истинске спортске зналце, који би својим коментарима доприносили - конструктивно.
Обавестићу о новој рубрици: СПОРТ*КОМЕНТ и поједине медије, уреднике спортских листова или рубрика, новинаре, спортске коментаторе, тренере, посленике спорта... Први ћу начинти - корак!
Све остале досадашње рубрике (ознаке) у оквиру блога, остају као до сада, на њих неће утицати ова новина, јер оне полако али свакодневно стичу своје нове верне читаоце. Обраћаћу им се путем блога „ОсвемуПодЛупом“, као и до сада, бар два пута недељно. Знам, могуће је, повремено ће се рубрике мало преплитати, али настојаћу да се испод „лупе“ нађу теме које ће бити занимљиве за свакога, а не само из спортски опредељеног окружеља.
Не брине ме, скроман број „укупног приказа страница“ блога, јер одавно сам закључио да је реч о негденеком софтверском проблему који наводно боље подржава „динамички“ избор шаблона блога. Одлучио сам да ништа не мењам, мени је за сада довољан и „једноставан шаблон“ којем верујем од првог блог поста, мада „превише закида“(!). Није баш спортски, али ваљда ће бити боље!
*
Овим блог постом, управо почиње најављена рубрика СПОРТ*КОМЕНТ, живеће свој блог живот спонтано, чиниће је краћи коментари из света спорта, настали „под лупом“. Биће препознатљива по „уводној“ илустрацији (види десни горњи угао!)... Пријатно!

Нема коментара:

Постави коментар