Странице

среда, 22. јун 2016.

НОВО ОЛИМПИЈСКО МАСТУРБИРАЊЕ


(Појашњење наслова: Према Олимпијским играма једино прави спортисти имају искрен спортски приступ и однос. Али, Олимпијске игре су и „погодан“ параван за многе зле активности „твораца светског поретка“ – пре, у време и након трајања „игара“.)

Након два часа вожње ауто-путем,
спустио сам брзину "испод стотке"...
Назире се улаз у Врњачку Бању. (21. јун'16)
Тврдим ти да не постоји „теорија завере“. Нема везе што су многи „стратези“ докторирали изучавајући значење појма: завера, јер први они погрешно су поставили тезу и назив те теме, тако да уопште не постоји „теорија завере“ – постоји само ЗАВЕРА. Веруј ми. Знам! Сви који говоре о „теорији завере“ су (не)намерно у заблуди; рекох, постоји само – завера. Постоје њене методе, начини... Завера је непредвидива креација, неограничена, тајновита, слојевита, дуго планирана и припремана... Теоријско разглабање само би је отупило, оголело, учинило лакше читљивом, умањило перфидно осмишљену акцију завере...  Исто тако, тврдим ти и да не постоји „теорија заседе“, већ само: заседа. Заседа је једна, непоновљива, једноставна, примерена, изненадна, снажна... Да ли си икад о томе промишљао? Ниси!

И, нема везе што сам ја то одмах разумео и такву твдњу незванично натукачки износио у разговорима с докторима наука, признатим публицистима, истакнутим новинарима, разним аналитичарима, искусним професорима, академицима, обичним светом..., као и сада с тобом – блог читаоцем... Али, увек сам био у мањини. Ма, усамљен сам био. И, још увек је тако. Неко тако хоће! Наметнуто, и готово!

Него, и у сну ми се то јасно јавило, да..да, и у сну... Шта како? Како, па шта? Кажем ти: ако јава лаже, сан не лаже! То ти је слично као и оно чувено с козјим рогом: „Ако коза лаже, рог не...“. Шта вреди што теби о томе говорим тихо, разложно, разумљиво, отворено, елоквентно..., а већ осећам да си се и ти одмах мало брецнуо и штрецнуо, још код самог наслова, и речи – мастурбација. Али, само полако: „доћи ће сама маца на вратанца“.

После гледања фудбала лакше се спава, и сања...
Знам да „овогорњи“ наслов: „Ново олимпијско мастурбирање“, масовно заведене присталице „идеје и духа олимпизма“ може прво определити антипротивно... Знам да ћеш можда и ти посумњати у мој „ментални склоп“, или призвати параноју, али дозволи, колико има ствари које многи нису знали нити би икад посумњали. (Зар и Олимпијске игре, еееј!?) Али, „машинерија“ је то, светска... У реду, ако већ треба све да потанко објашњавам, да бих те (раз)уверио, учинићу и то, стрпљиво, али можда ће онда текст мало потрајати. То је у супротности с просечном дужином човековог сна, али не мари... Морам ти то испричати, поделити – о Олимпијским играма као платформи за нешто веома лоше – па, ти после види како ћеш све то „прогутати“.

Сад ћу се удаљити од појма „завера“, па ако ме крене текст течно, неће ни бити потребе да се враћам на овако започето разматрање тог појма, а биће ти јасно шта је овај твој блогер хтео да каже. Уверавам те! Па, од сада, одмах ћу ти говорити о садржају сна којег сам ових дана уснио. Али, морам мало да „одузмем гас“, док не уђеш у суштину приче. А онда ћу опет да убрзам на „стотку“, и нек ти то буде знак да си успешно упловио у суштину садржаја ове „фантастичне“ приче.

Након текуће фудбалске игре на „Првенству Европе 2016“, коју већ помно пратимо, брзо ће на те..ве екране доћи и Рио – Олимпијске игре 2016“... Олимпијске игре су „сан скоро сваког спортисте“; на то смо навикли, као оно: „и врапци већ знају!“... Али, мало их зна ову причу, па вежи „сигурносни појас“ ако то већ ниси учинио.  И добро прати причу, управо овде почиње још један мој необичан сан.

Прочитам на „онлајну“ како познат популаран омиљен светски кошаркаш, прави кошаркашки див (и у Европи и у Америци), изјављује поводом његовог евентуалног одласка у Бразил и Рио – на Олимпијске игре – озбиљно размишља да неопходну количину његове сперме повери на чување најсигурнијој светској банци за чување сперме. Има човек новца, па му то не би био нарочит проблем. Каже, у наставку, да намерава да то учини превентивно, јер тај неки нови вирус „Зика“ је непредвидив и могао би да му науди када буде пожелео да једног дана има наследника. Што је сигурно..сигурно! Већ се распитао и о свим детаљима, о банци, о сигурности... Хм, јер, шта ако га стрефи за време Олимпијских игара, у Бразилу, тај „Зикa“ и оштети му личну репродуктивну моћ. Занимљиво?!

Ево је, Врњачка Бања; ту престају
"размишљања за воланом". Следи паркирање,
одморчић, па писање овог блог текста...
Просечан и површан корисник друштвених мрежа „прогута“ олако такву информацију. Не пропусте је ни остали врхунски спортисти, јер и они су корисници друштвених мрежа. Зачас светом облети таква информација. Уз то, врхунски спортисти су изузетне личности: здрави, снажни, креативни, мултиспособни..., као богом..дани селектирани узорци људске врсте. Уосталом: шта би за њих била једна обична мастурбација(?!). Да и хиљаде осталих оставе своју „залиху сперме“ у неку од банака сперме, а зашто и они не би одабрали баш (ту) најбољу банку. Менаџери све то лако могу да „среде“, да обједине, да зачине дискрецијом, да све буде на једном месту, да учине могућим...

Кад о овоме размишљамо с аспекта завере, онда је питање: да ли је уопште познати кошаркаш стварно изјавио све то о вирусу „Зика“, да ли је стварно мислио да мастурбира и остави узорак своје сперме у одабрану банку сперме, да ли је та информација на друштвеним мрежама (а пренели су је и неки електронски и писани медији, наводећи и име тог познатог кошаркаша) искрена и потпуно тачна...? Да ли..ли..ли... Или је све само део добро осмишљене завере; да се под окриљем атмосвере Олимпијских игара и вируса „Зика“, олако „напуни“ банка сперме семеном течношћу најбољих разноврсних синова (врхунских спортиста) планете Земље...

Ако ниси пребрзо оценио да је ово нека нова параноја, неистина, „немогућа мисија“, ма..иди..бегај...(!), онда саслушај још и овај део сна у којем се појављује опако објашњење и упозорење: зарад чега све ово?!

Немој ми рећи да ниси чуо за генетику, за генетски инжињеринг, за „научне“ експерименте с људима и животињама, за могућност мењања неких особина и својстава људи (људи су сада и овде „под лупом“!). Или: све више жена које желе да имају дете по мери (а да нико не сазна за оца!), и да су спремне то „дебело“ да плате... Чуо си, наравно. Одједанпут ти се разум мути непојмљивим слутњама, страхом, неверицом, питањима (чему то води?), и осећаш нешто као „хладну облогу“, како ти је неко премешта по деловима тела... Све до: „Па, кад је могућа трговина с људским органима, шта је онда спрам тога виши степен оплодње и трговина са селектираном људском спермом?“.

Е, ту смо, није то пука „теорија завере“, већ стварна завера на делу. За..ве..ра... Завера. Најбоље да сада сам изгуглаш тачно значење појма: завера. Јер, ако те заиста овако нешто занима, онда се потруди мало и сам, да упоредиш, да сазнаш више, да промислиш више, да не будеш површан. Уосталом, имаш испод овог блог текста и могућност да коментаришеш, оповргнеш, додаш, одузмеш, поделиш своје мишљење..., све, само не би требало да останеш равнодушан... Ма, забезекни се, слободно!

Да ли треба да те подсетим на Олимпијске игре у Сарајеву (претходиле рату), у Москви (претходиле распаду СССР), у Атини (претходиле кризи, чак су биле и темпиране – уместо јубиларне 1996, одржане су таман 2004)..., то су примери из нама блиског и ближњег окружења. И, шта се око Игара дешавало... Ако сам већ за многе раније одржане Олимпијске игре употребио појам „олимпијске мастурбације“, мислећи претежно пежоративно, вала, за ове које нас ускоро очекују у Бразилу, мислио сам дословно, без наводница – нова олимпијска мастурбација – баш као у наслову. Ваљда вам је сад јасно, зашто?

Џукелаш се претвара да спава, а сачекао ме
"на врх капије"... Него, прејео се
земунске хране. Наш пас Бели од ВрБање.
Начин је свуда био исти: неколико година пред одржавање Олимпијских игара белосветски моћници инсталирају своје људе (стручњаке тобож), да учествују у организацији; потом, ти и још многи придошли за време самих Игара делују и остају и „асимилирају“ се у тој средини (формирају тамо породице, стичу држављанство, оснивају фирме...); затим, настављају годинама и деценијама да делују (претежно политички, економски, шпијунски...) у корист оних који су их тамо „уградили“ (инсталирали)...

Мислим да ти је ово довољно, бар за овакву прилику. Зато, ја не верујем у избор људи који служе „олимпијском покрету“. Сумњив ми је начин на који се они бирају. Заведени су, бре, и део су завере... А, ти, читаоче мој драги, како ти је воља! То ти је та „нова олимпијска мастурбација“, али стварно...! Ааа, шта сад кажеш!?

*

Овако нешто ниси могао више нигде да прочиташ. Ово је испричано у форми сна. Али овакви снови су на свега корак од јаве. И, веруј свом блогеру – чак и кад он лично сања!


Нема коментара:

Постави коментар